ESTETSKA GENITALNA HIRURGIJA ZA MUŠKARCE

Estetska genitalna hirurgija za muškarce

Procedure povećanja penisa podrazumevaju hirurške tehnike kojim se muški polni organ uvećava u pravcu povećanja obima tj.zadebljanja i dužine penisa. Ova procedura se neretko radi zajedno sa liposukcijom pubične regije iz razloga što višak masnog tkiva u ovoj regiji može prikriti deo penisa i time umanjiti rezultat.

Genitalna-hirurgija-za-muskarce

Priprema:

Prilikom konsultacijskog pregleda sa dr Smiljanićem, doktor će vam predložiti najbolju metodu korekcije, dati vam potrebna uputstva za operaciju (koje pretrage i laboratorijski nalazi su potrebni), upoznati vas sa mogućim komplikacijama i dati vam uputstva za što brži oporavak.

Procedura povećanja (dužine i širine) penisa:

Operativni zahvati traju od 1-3 sata. Najčeća tehnika za produženje penisa podrazumeva oslobađanje ligamenata penisa, čime se skriveni deo penisa odvaja od pubične kosti i postaje vidljiv. Ova tehnika obezbeđuje da deo penisa koji je bio uvučen unutar tela bude oslobođen, a penis u proseku postaje duži za oko 2-3 cm.

Postoji više različitih metoda za uvećanje debljine penisa, od kojih se najčešće upotrebljava sopstveno masno tkivo pacijenta. Masno tkivo se zatim u toku hirurške intervencije ugrađuje ispod kože penisa u cilju zadebljanja. Zadebljanje je  individualno i iznosi u proseku 3-5 cm.

Komplikacije:

Moguće su određene komplikacije kao što su infekcija i krvarenje, o čemu će vas dr. Smiljanić informisati prilikom konsultacije.

Oporavak:

Procedura zahteva hospitalizaciju od 1-2 dana. Preporučuje se mirovanje kod kuće i uobičajena toaleta polnih organa. Prvih 5–7 dana je potrebno izbegavati sedenje. Pored toga, potrebno je izbegavati težak fizički rad, tuširanje toplom vodom i upotrebu alkohola. Polne odnose možete imati 6 nedelja posle operacije. Pacijent se obično može vratiti svakodnevnim aktivnostima nakon nedelju dana dana.

Kontakt